Hastanemiz Katarakt Cerrahisinde Bölgeye Hizmet Etmeye Devam Ediyor...
17 Şubat 2022

op-dr-muhammet-kaim-1.JPG

Araklı Bayram Halil Devlet Hastanesinde
Op. Dr. Muhammet KAİM tarafından düzenli olarak katarakt ameliyatları yapılıyor.

Op. Dr. Muhammet KAİM; haftanın 3 günü Araklı, 1 günü de Sürmene ilçe hastanelerinde kendisi tarafından verilen göz muayenesi hizmetleri sonucunda ihtiyaç sahibi olan hastaların tespit edildiğini, başta katarakt cerrahisi olmak üzere gerekli göz cerrahisi işlemlerinin özellikle görevine başlamış olduğu 2019 yılı son üç ayı içerisinde Araklı Bayram Halil Devlet hastanesinde yapıldığını ve 2020 yılı içerisin de yenilenmiş cihaz teminleri neticesinde akıllı mercekli katarakt ameliyatları dahil tüm bölge vatandaşlarımıza düzenli olarak hizmet verilmeye devam edileceğini, bu yönde ihtiyaç sahibi bölge insanımızın başka merkezlere gitmesine gerek kalmayacağını ifade etti.

• KATARAKT CERRAHİSİ
  • Op. Dr. Muhammet KAİM